Living by nature

Confortul, designul, natura sunt unele dintre cele mai importante aspecte pe care craiovenii în căutare de o nouă locuință le au în vedere. Romanescu Park Residence îndeplinește toate cerințele celor care sunt în căutare de un apartament și, mai mult, se găsește într-una dintre cele mai frumoase zone ale orașului.

Locația

Romanescu Park Residence este situat chiar la câțiva pași de parc. Vei avea la dispoziție toate facilitățile unui complex rezidențial complet, dar și beneficiile de a locui atât de aproape de natură. Fiecare dimineață va începe cu sunetul păsărilor, iar fiecare seară se va încheia cu un apus spectaculos.
Adresa noastră: Craiova, Str. Dimitrie Cantemir, nr. 2

Faze de dezvoltare

Romanescu Park Residence va cuprinde un număr de 14 clădiri, ce respectă toate exigențele unui cartier modern, cum sunt locurile de parcare sau locuri de joacă pentru cei mici.
Acest proiect special și-a găsit inspirația în mijlocul naturii, de la designul simplu la structura puternică, de la materialele naturale la numele clădirilor.
Romanescu Park Residence va cuprinde 4 faze de dezvoltare, clădirile având un regim de înălțime de tipul parter + 4 etaje, fiecare clădire cu lift propriu.

Prima fază

Clădire Stejar

Clădire Frasin

Clădire Tei

Clădire Arțar

Clădiri

Cele 4 clădiri ce fac parte din prima fază a proiectului au denumiri specifice arborilor prezenți în Parcul Nicolae Romanescu: Stejar, Frasin, Tei, Arțar.

Clădirea Stejar
 • Apartamente cu 2 camere, potrivite nevoilor tale.
 • Apartamente cu 3 camere - mai mult spațiu pentru familia ta.
Clădirea Frasin
 • Apartamente cu 2 camere, pentru o viață nouă într-un bloc al cărui nume este inspirat de un arbore legendar pe care îl poți vedea oricând la o plimbare în Parcul Romanescu.
 • Apartamente cu 3 camere - spațiu și versatilitate pentru familia ta.
Clădirea Tei
 • Apartamente cu 2 camere într-un bloc liniștit, aproape de parc, perfect pentru familii.
 • Apartamente cu 3 camere - mai mult spațiu și mai multă liniște, pentru tine și cei dragi.
Clădirea Arțar
 • Apartamente cu 2 camere - o locuință confortabilă și rezistentă, pentru tine, la câțiva pași de Parcul Romanescu.
 • Apartamente cu 3 camere - mai mult spațiu și confort pentru tine, într-un imobil modern, rezistent.
Tipuri de apartamente
 • Romanescu Park Residence include 7 tipuri de apartamente cu 2 sau 3 camere.
 • Poți alege unul cu un balcon generos sau un living deschis pentru toate activitățile pe care le plănuiești pentru tine și familia ta: seri de jocuri, maratoane de filme, grădinărit în lumina soarelui sau doar ceaiuri liniștite de duminică privind parcul.
 • Dacă îți dorești ca fiecare membru al familiei tale mari să beneficieze de intimitate, un apartament mai mare se potrivește mai bine nevoilor tale. În Romanescu Park Residence vei avea opțiuni cu spațiu suficient pentru fiecare și, în plus, cu un spațiu generos pentru momentele pe care vreți să le petreceți împreună.
 • Orice apartament ai alege pentru familia ta, fii sigur că toate apartamentele urmează aceleași standarde înalte de calitate, siguranță și estetică.

Contactează-ne

Îți plac lucrurile pe care le-ai văzut până acum? Contactează-ne și mai stăm puțin la povești.

Trimite un mesaj