Living by nature

Confortul, designul, natura sunt unele dintre cele mai importante aspecte pe care craiovenii în căutare de o nouă locuință le au în vedere. Romanescu Park Residence îndeplinește toate cerințele celor care sunt în căutare de un apartament și, mai mult, se găsește într-una dintre cele mai frumoase zone ale orașului.

Locația

Romanescu Park Residence este situat chiar la câțiva pași de parc. Vei avea la dispoziție toate facilitățile unui complex rezidențial complet, dar și beneficiile de a locui atât de aproape de natură. Fiecare dimineață va începe cu sunetul păsărilor, iar fiecare seară se va încheia cu un apus spectaculos.
Adresa noastră: Craiova, Str. Dimitrie Cantemir, nr. 2

Faze de dezvoltare

Romanescu Park Residence va cuprinde un număr de 14 clădiri, ce respectă toate exigențele unui cartier modern, cum sunt locurile de parcare sau locuri de joacă pentru cei mici.
Acest proiect special și-a găsit inspirația în mijlocul naturii, de la designul simplu la structura puternică, de la materialele naturale la numele clădirilor.
Romanescu Park Residence va cuprinde 4 faze de dezvoltare, clădirile având un regim de înălțime de tipul parter + 4 etaje, fiecare clădire cu lift propriu.

Clădire Stejar

Clădire Frasin

Clădire Tei

Clădire Arțar

Clădire Bonsai

Clădire Eucalipt

Clădire Smochin

Clădire Castan

Clădire Plop

Clădire Salcâm

Tipuri de apartamente
  • Romanescu Park Residence include 7 tipuri de apartamente cu 2 sau 3 camere.
  • Poți alege unul cu un balcon generos sau un living deschis pentru toate activitățile pe care le plănuiești pentru tine și familia ta: seri de jocuri, maratoane de filme, grădinărit în lumina soarelui sau doar ceaiuri liniștite de duminică privind parcul.
  • Dacă îți dorești ca fiecare membru al familiei tale mari să beneficieze de intimitate, un apartament mai mare se potrivește mai bine nevoilor tale. În Romanescu Park Residence vei avea opțiuni cu spațiu suficient pentru fiecare și, în plus, cu un spațiu generos pentru momentele pe care vreți să le petreceți împreună.
  • Orice apartament ai alege pentru familia ta, fii sigur că toate apartamentele urmează aceleași standarde înalte de calitate, siguranță și estetică.

Contactează-ne

Îți plac lucrurile pe care le-ai văzut până acum? Contactează-ne și mai stăm puțin la povești.

Trimite un mesaj