Living by nature

Craiova este al șaselea cel mai mare oraș din țară și reședința de județ a Doljului. Orașul este un mare centru universitar, dar și un loc plin de viață, cultură și tradiții. Unul dintre cele mai importante evenimente din an este prilejuit de Zilele Craiovei când are loc un târg al olarilor care celebrează și se mândrește cu exponatele tradiționale românești, din toate zonele țării.
Craiova este un oraș dezvoltat și cu multe posibilități pentru tineri, cu clădiri diverse și încărcate de istorie, dar și gazda câtorva dintre sculpturile marelui Constantin Brâncuși. Pe lângă artă, Craiova are și unul dintre cele mai mari parcuri naturale din Europa, Parcul Național “Nicolae Romanescu”.

Concept

Romanescu Park Residence este un proiect născut din dorința de a oferi toate necesitățile unei comunități urbane moderne, mai ales a celei din zona Craiovei. Această comunitate este amatoare de tehnologie și design, dar și de a se relaxa cât mai aproape de pământ și apă, de a trăi în ritmul naturii.

Unicitatea proiectului vine din două caracteristici importante:
  • Locația - la câțiva pași față de Parcul Nicolae Romanescu
  • Design-ul simplu și inteligent: Apartamentele au suprafețe generoase și o priveliște splendidă. Accentele clădirilor împletesc două stiluri care se completează reciproc, cel natural și cel modern.

Contactează-ne

Îți plac lucrurile pe care le-ai văzut până acum? Contactează-ne și mai stăm puțin la povești.

Trimite un mesaj